فروش کمپوست قارچ در کیش

فروش کمپوست قارچ در کیش

 فروش کمپوست قارچ در کیش

فروش کمپوست قارچ در کیش

برای تهیه کمپوست ما نیاز به اتاقی داریم که کف سیمانی و شیب دار باشه تا بتواند آب

را جمع‌آوری کند در در مرحله اول کاه و کلش را آنقدر آب می دهیم تا سیراب شود بعد

از آن دو یا سه روز بعد از آب دادن کا ها � ها را در لایه های ۴۰ سانتی می‌گذاریم و

بین آنها کود مرغ گنج و کود اوره می ریزیم و بعد از هر لایه کود را باید آب داد مقدار

آب طوری است که اگر کاه را فشار دهیم از لای انگشتان انگشتان آب خارج شود

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در کیش

فروش کمپوست قارچ در اصفهان

کمپرسورها کمپوست ها را روی هم با ارتفاع یک و نیم متر و عرضه کنیم متر و به

صورت کاملاً فشرده قرار می‌دهیم تا گرمای داخل توده زیاد شود دمای داخل کمپوست

بعد از ۴ روز به ۶۵ درجه می رسد حالا موقع هم زدن کمپوست قارچ به وسیله چنگک

می باشد این کار رو با فاصله ۴ روزه انجام می‌دهیم و بعد از ۳۵ روز کمپوست به

رنگ قهوه‌ای در می‌آیند و بوی آمونیاک کمپوست از بین خواهد رفت بعد از آن نوبت

پاستوریزه کردن با بخار آب یا مواد شیمیایی می باشد سه ساعت با بخار ۶۰ درجه در

اتاق مخصوص عمل پاستورازیسیون انجام می شود می توانیم قرص فلوکستین یا فنل یا

فرمالین کمپوست را پاستوریزه کرد در زمینه دمای اتاق در هر دو حالت باید حتماً

فروش کمپوست قارچ صدفی در کیش

فروش کمپوست قارچ در نوشهر

متعادل باشد و بعد از پاستوریزه کردن باید به فاصله زمانی معین اتاق هوادهی بشه و

بعد از اون حالت اگر کمپوست قارچ را در دستگاه فشار دهیم باید از هم باز شود رنگ

کود آماده قهوه‌ای باید شکلاتی باشد و وقتی که دمای داخل کمپوست قارچ ۲۵ درجه

برسه زمان مازنیه و نکته مهم رعایت بهداشت است و همه چیز را باید حتماً ضدعفونی

کنیم

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *